Carbassa farcida amb pollastre ecològic Cococ i verdures
- Albert F.
- 12 ene 2021
- 2 Min. de lectura
Actualizado: 17 sept 2021
La carn del pollastre ecològic Cococ és molt rica en minerals i nutrients. La seva qualitat és excel·lent gràcies a com han crescut i viscut els pollastres; Amb llum natural, amb llibertat per campar, amb respecte i amb una alimentació 100% ecològica.
La recepta que et portem avui està feta amb carbassa, un aliment molt digestiu amb gran riquesa vitamínica. Apunta els passos per elaborar aquest plat tan original!
Ingredients per a 4 persones
✳ 1/2 kg de pit de pollastre ecològic Cococ
✳ 1 carbassa
✳ 1 ceba
✳ 2 alls
✳ 1 carbassó
✳ Julivert
✳ Pebre negre, OOVE (Oli d'oliva verge extra) i sal marina
✳ Opcional; curri o alguna espècies
Els aliments que escollim per elaborar les #ReceptesCococ són sempre de temporada, ecològics i de proximitat
Elaboració
En primer lloc, tallem la part superior de la carbassa en forma circular, com si fos un barret; això ens permetrà buidar-la còmodament.
Un cop buida, reservem la polpa i la carcassa i ens desfem de les llavors.
Seguidament, tallem els ingredients del farcit: l'all i el julivert ben picadet, la ceba en juliana i la carbassa i el carbassó a daus. Ho reservem.
Tallem el pollastre a tires, el salpebrem i amb un bon rajolí d'OOVE el daurem en una paella. Quan ja estigui daurat, el reservem per incorporar-lo més tard.
Sofregim l'all i la ceba a la mateixa paella, al cap d'uns minuts serà el moment d'afegir el carbassó, la carbassa i el julivert que haviem preparat.
Afegim sal i pebre al gust i amb una mica d'aigua deixem coure les verdures.
Un cop cuites, incorporem el pollastre i esperem que faci xup-xup una estona més. Serà el moment de corregir la sal si és necessari o afegir alguna espècie al gust.
Ja només queda omplir-la i degustar-la!

Menja saludable, menja conscientment.
Comments